Ugostite učenika

Postati porodica domaćin je šansa da oplemenite vaš dom i porodicu!

Pozivajući mladu osobu iz druge države da bude deo vaše porodice, vi ne samo da pokazujete nekome drugom svoj svet, već ćete doživeti i novi deo sveta.

Hosting je savršena prilika da podelite svoju jedinstvenu priču: svoju kulturu, tradiciju, običaje, ali i svakodnevnicu. Kako vaš učenik postaje integralni deo vaše porodice, dobićete globalnu perspektivu i povećati toleranciju, što pomaže smanjenju štetnih stereotipa. Ovo jedinstveno iskustvo čini običan život izvanrednim i zauvek će promeniti vaš život dok oblikujete život svog novog člana porodice.

Dakle, odlučili ste da želite da ugostite učenika, ali da li imate ono što je potrebno?

Mi u YFU-u, otvoreni smo za sve koji su zainteresovani da postanu domaćini, bez obzira da li ste mladi ili stari, u braku, imate decu ili ne. Ne tražimo određeni vid religijskog ili političkog pogleda. Tražimo porodice domaćine koji će ljubazno otvarati svoje domove,i svoja srca, pružajući smernice i podršku učenicima. Vaš način života i kulture su jedinstveni i izvanredni budućem učeniku razmene, želimo i pomoći ćemo vam da budete deo našeg programa.

YFU shvata da je hosting uzbudljiv i ponekad izazovni poduhvat. Želimo da uživate u našem programu koliko i učenici koji učestvuju, a mi smo tu za vas kao okosnica podrške. Nudimo mogućnosti za orijentaciju, a naši volonteri su obučeni da vam pomognu. Profesionalno osoblje YFU-a je takođe dostupno svakog dana da vas podrži na putovanju kao porodicu domaćina.

Ukoliko želite da doživite ovo jedinstveno iskustvo, prijavite se putem kratke forme koja se nalazi u nastavku, a mi ćemo vas kontaktirati u narednih 7 dana!

Advertisements