Postani učenik

Školovanje u inostranstvu je vaša prilika da postavite svoje srce u drugu zajednicu i steknete globalno razumevanje i perspektivu, produbljujući svoje razumevanje  drugih kultura i običaja.

Čak i naizgled beznačajne delove svakodnevnog života, kao što su obroci i prevoz, postaće novi svet u kojem ćete uživati i učestvovati. Ova dinamična iskustva vam pružaju novo iskustvo u učenju koje razvija vredne životne veštine, kao što su bolje odlučivanje i rešavanje konflikata. Vaše putovanje će vam pomoći da razvijete poverenje, razumevanje i sposobnosti, i vi ćete saznati više o sebi dok ostavljate svoj trag u drugom delu sveta.

Kada postanete učenik  YFU-a, ne samo da ćete dublje spoznati drugi način života i time poboljšati svoj život, unaprediti veštine i znanja, već ćete se pridružiti i globalnoj porodici!

Upoznajte novi prostor i otkrijte nove stvari o sebi, naučite novi jezik, ispunite neočekivano i osvojite nepoznato.

Programi razmene YFU-a su za one koji žele da istraže put kojm se ređe ide, koji su otvoreni za otkrivanje i shvatanje da postoji više načina življenja života; za one koji su spremni da postavljaju izazovna pitanja o sebi i koji su spremni da uče.

Podižite svoje samopouzdanje i vežbajte snalažljivost. Postanite bolji donosioci odluka, rešite probleme i steknite veštine za rešavanje konflikata.
Povećajte toleranciju na rizik i prilagodljivost u suočavanju sa neočekivanim!

 

petra-i-manu.png

 

Advertisements